Finding Something Good Without Looking For It. Groot Aanbod Geschenken, Fashion, Wonen en Decoratie, Lifestyle, Moodshopping In Berlare Aan Het Donkmeer - WEEKEND VAN DE KLANT EEN GESCHENKJE BIJ IEDERE BESTELLING!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Pineut Cake Bananenbrood
  • Pineut Cake Bananenbrood

Pineut Cake Bananenbrood

€8,95
Incl. btw

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad

Beschikbaar in de winkel

Sluiten

Een beter milieu begint bij jezelf

En hoe kun je beter je steentje bij dragen, dan door een bananenbrood met pure chocolade te bakken?! Het klinkt misschien krom, maar het is toch echt zo. Jaarlijks verdwijnen er namelijk miljoenen iets te rijpe bananen in de prullenbak. Terwijl ze op dat moment eigenlijk rijp zijn voor … het bakblik. Donkere vlekken? Overwegend bruin? Bijna zwart? Gaan met die banaan! Hoe rijper, hoe zoeter. Hoe zoeter, hoe lekkerder om je eigen bananenbrood mee te bakken. Heerlijk voor bij de koffie of als voedzaam en verantwoord tussendoortje.

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch 175°C, hetelucht 160°C).
  2. Prak met een vork 2 bananen en mix er 2 eieren en de boter doorheen. 
  3. Voeg de inhoud van de fles en een snufje zout toe aan het mengsel. Mix het geheel totdat het goed gemengd is.
  4. Schep het mengsel in een ingevet cakeblik. Snijd de laatste banaan over de lengte doormidden en leg op het brood.
  5. Zet het blik 60 - 70 minuten in het midden van de oven. Controleer het brood tussentijds met een prikker. Blijft er beslag aan zitten, dan mag hij nog wat langer! Is de prikker schoon, dan is het brood klaar!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »