Weekend van de Klant. Wij doen mee. Een geschenkje bij iedere aankoop en 10% korting met code Serendipvoorjou. Finding Something Good Without Looking For It. TIP: Maak Gebruik Van De Inpakservice Bij Je Winkelmandje.
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Pineut Cake Appel-kaneel cake
  • Pineut Cake Appel-kaneel cake

Pineut Cake Appel-kaneel cake

€8,95
Incl. btw

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad

Beschikbaar in de winkel

Sluiten

Deze oude bekende favoriet mag uiteraard niet ontbreken. De appel-kaneel cake is altijd lekker bij de koffie en thee. Of je nou visite hebt of niet, deze cake komt zeker weten op. De frisheid van de appel in combinatie met een vleugje kaneel is al jarenlang het succes geweest bij deze favoriet! Niemand kan deze cake weerstaan en dat maakt het een leuk en makkelijk cadeau om aan iemand te geven die ‘gewoon’ een lekker plakje verdiend. 

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch 175°C, hetelucht 160°C).
  2. Mix de eieren met de boter. Voeg de inhoud van de fles en een snufje zout toe aan het mengsel. Mix het geheel totdat het goed gemengd is en schep het in een ingevet of met bakpapier bekleed cakeblik.
  3. Zet het blik 60–70 minuten in het midden van de oven. Controleer de cake tussentijds met een prikker. Blijft er beslag aan zitten, dan mag hij nog wat langer! Is de prikker schoon, dan is de cake klaar!

Tip

Nog een appel in huis? Snij deze in dunne plakjes en leg op de cake als garnering. Dat maakt hem he-le-maal af!

Vegan variatietip

Liever vegan? Eitje! Vervang de boter voor een gelijke hoeveelheid margarine en de eieren voor een papje van chiazaad. 1 eetlepel chia geweekt in 3 eetlepels water staat gelijk aan 1 ei.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »